De WorkCycles werkplaats en showroom in Amsterdam is de moeite waard om te bezoeken, zelfs als 50 andere fietsenwinkels dichterbij zijn. Bij WorkCycles kun je 's werelds beste fietsen bekijken, uitproberen en aanschaffen.

Onze werkplaats is tevens volledig uitgerust om je te voorzien van service, en voor het doen van reparaties en aanpassingen aan je fiets. We onderhouden zowel WorkCycles fietsen (transport-)fietsen van andere kwaliteitsmerken en voeren klussen uit die de gewone fietsenmaker niet kan. We openen en repareren versnellingsnaven, vlechten wielen met op maat gesneden spaken in alle maten, lassen frames en dragers, repareren houten bakken en voeren functionele restauraties van oude fietsen uit. Onze werkplaats is specifiek ontworpen en uitgerust om grote bakfietsen en transportfietsen te onderhouden, en die zijn bij ons van harte welkom.

Bij WorkCycles is het meestal druk dus voor service is het verstandig van tevoren even te bellen voor een afspraak.

Email:  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Kantoor: 020 522 6000
Werkplaats: 020 522 6001
Fax: 020 522 6009

Geopend:

Dinsdag - zaterdag: 9:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Maandag en zondag gesloten.


WorkCycles' openingstijden tijdens Kerst en Nieuwjaar:


WorkCycles is gesloten van 25 december t/m 1 januari 2019.


Officiele gegevens:
KvK: 3418 6218
BTW: NL 819570473 B01

 


Grotere kaart weergeven

WorkCycles Jordaan
Lijnbaansgracht 32B-Hs
(op de hoek van de Goudsbloemstraat)
1015 GP Amsterdam

Onze enorme en mooie Lijnbaansgracht-vestiging is gelegen in het midden van de Jordaan, hartje Amsterdam. We hebben hier niet alleen onze nieuwe fietsen; Ook houden we hier een aantal interessante old-timers. Klanten vertellen ons regelmatig dat het de gaafste fietsenwinkel in het Universum is, en wel een bezoek waard.

Het is om de hoek van de Westerstraat, een paar blokken van de Noordermarkt en op loopafstand van het Centraal Station (op een mooie dag tenminste). Parkeren is er vrij lastig: een bezoek per fiets, te voet of met openbaar vervoer is aan te bevelen.

 

Vanaf 1 augustus 2015 is onze winkel aan de Veemarkt voorgoed gesloten. Zoals altijd, bent u van harte welkom bij onze winkel aan de Lijnbaansgracht.

WorkCycles Veemarkt/Zeeburg
Veemarkt 150A
1019 DE Amsterdam

Onze oorspronkelijke Veemarkt-vestiging is gelegen op bedrijvencentrum Oost in stadsdeel Zeeburg, aan de oostkant van Amsterdam, vlakbij het IJ. Hier is alles begonnen in 2003 met Henry de fietsen bouwen en verkopen in zijn eentje.

 

 

text


HEADER

TEXT