Kinderfietsen

Nieuw bij WorkCycles: de fantastische kinderfietsen van het Oostenrijkse merk Woom. Deze fietsen zijn zeer degelijk, doordacht en erg lichtgewicht. Door zijn bijzonder lage trapas en zithoek zit het kind veel dichter bij de grond en kan daardoor dus makkelijk met de voeten bij de grond bij de juiste zadelhoogte. Een kortere afstand van het zadel naar het stuur en goede ergonomie zorgen voor makkelijk en comfortabel fietsen. Zulke details maken voor kinderen het verschil tussen graag en niet willen fietsen. Leren fietsen gaat makkelijker, veiliger en leuker op een Woom fiets.


Woom 2

Woom 2

De Woom 2 is voor de kleinste fietsers, de jonge beginners, waarschijnlijk hun eerste fiets na een loopfiets. Dankzij een goed ontwerp, mini onderdelen en zeer licht gewicht is dit klein juweeltje de perfecte fiets om te beginnen (en blijven) fietsen.

 
Woom 3

Woom 3

De Woom 3 is voor kinderen van ongeveer 4-6 jaar oud. Het zal misschien hun eerste echte fiets zijn, wellicht na wat ervaring met de loopfiets. Of misschien zijn ze al op een nog kleinere fiets, zoals de Woom 2 begonnen. Dankzij een goed ontwerp, mini onderdelen en zeer licht gewicht is dit klein juweeltje de perfecte fiets om te beginnen (en blijven) fietsen.

Woom 4

Woom 4

De Woom 4 is voor kinderen van ongeveer 6-8 jaar oud. Waarschijnlijk kunnen ze al goed fietsen maar zo niet is deze een geweldig makkelijk rijdende fiets om aan hun fietskunde te werken. Voor kinderen die met leren fietsen wat later beginnen maakt de Woom 4 het leerproces zo makkelijk en leuk mogelijk.

 
Woom 5

Woom 5

De Woom 5 is voor kinderen van ongeveer 7-11 jaar oud. De relaxte, rechtop zithouding van de Woom 5 maakt het een ideale stadsfiets. Zijn lichtgewicht, soepel rollende banden en 8 versnellingen zijn ook perfect om langere afstanden te fietsen.

Woom 6

Woom 6

De Woom 6 is voor kinderen van ongeveer 11-14 jaar oud. De relaxte, rechtop zithouding van de Woom 6 maakt het een ideale stadsfiets. Zijn lichtgewicht, soepel rollende banden en 8 versnellingen zijn ook perfect om langere afstanden te fietsen.

 
Frog 43

Frog 43

De 43 is de kleinste Frog en het is een juweeltje van een fiets op 14” wielen. Het weegt maar 6,3kg! De gemiddelde driejarige is groot genoeg om de de Frog 43 te berijden, zelfs sommige tweejarigen, mits ze al op een loopfiets gereden hebben.

Frog 48

Frog 48

De 48 is de op één na kleinste Frog. Het heeft 16” wielen en weegt maar 6,75kg! Dat is ongeveer de helft van het gewicht van een typische kinderfiets van deze maat.

 
Frog 52

Frog 52

Frog maakt de kleinere van hun twee 20" fietsen in twee varianten: met en zonder versnellingen. Dit 52 model heeft 8 (derailleur)versnellingen, handremmen geschikt voor kleine handen en weegt maar 8,75kg.

Frog 52S

Frog 52S

Frog maakt de kleinere van hun twee 20” fietsen in twee varianten: met en zonder versnellingen. Dit 52S model is een zogenaamde “single-speed”, dus zonder versnellingen en met handremmen. Hij weegt maar 7,75kg.

 
Frog 55

Frog 55

De Frog 55 is de iets grotere variant van Frogs fietsen met 20” wielen, en komt net als de kleinere met 8 versnellingen en handremmen geschikt voor kleine handen. De 55 weegt maar 8,75kg.

Frog 62

Frog 62

De Frog 62 is een fiets met 24” wielen, 8 (derailleur)versnellingen, handremmen en een gewicht van maar 9,2kg. Frog raadt dit fietsje aan voor 8-10 jarigen, maar onze ervaring is dat vele zevenjarigen er al groot genoeg voor zijn.

 
Frog 69

Frog 69

De Frog 69 is een fiets met 26” wielen, 8 (derailleur)versnellingen, handremmen en een gewicht van maar 10kg. Frog raadt dit fietsje aan voor 10-12 jarigen, maar onze ervaring is dat vele 8-9 jarigen er al groot genoeg voor zijn.

Frog 73

Frog 73

De Frog 73 is een fiets met 26” wielen, 8 (derailleur)versnellingen, handremmen en een gewicht van maar 10kg. Frog raadt dit fietsje aan voor 12-14 jarigen, maar onze ervaring is dat jongere kinderen er vaak al groot genoeg voor zijn.

 

text


HEADER

TEXT