Kinderfietsen

Nieuw bij WorkCycles: de fantastische kinderfietsen van het Oostenrijkse merk Woom. Deze fietsen zijn zeer degelijk, doordacht en erg lichtgewicht. Door zijn bijzonder lage trapas en zithoek zit het kind veel dichter bij de grond en kan daardoor dus makkelijk met de voeten bij de grond bij de juiste zadelhoogte. Een kortere afstand van het zadel naar het stuur en goede ergonomie zorgen voor makkelijk en comfortabel fietsen. Zulke details maken voor kinderen het verschil tussen graag en niet willen fietsen. Leren fietsen gaat makkelijker, veiliger en leuker op een Woom fiets.


Woom 2

Woom 2

De Woom 2 is voor de kleinste fietsers, de jonge beginners, waarschijnlijk hun eerste fiets na een loopfiets. Dankzij een goed ontwerp, mini onderdelen en zeer licht gewicht is dit klein juweeltje de perfecte fiets om te beginnen (en blijven) fietsen.

 
Woom 3

Woom 3

De Woom 3 is voor kinderen van ongeveer 4-6 jaar oud. Het zal misschien hun eerste echte fiets zijn, wellicht na wat ervaring met de loopfiets. Of misschien zijn ze al op een nog kleinere fiets, zoals de Woom 2 begonnen. Dankzij een goed ontwerp, mini onderdelen en zeer licht gewicht is dit klein juweeltje de perfecte fiets om te beginnen (en blijven) fietsen.

Woom 4

Woom 4

De Woom 4 is voor kinderen van ongeveer 6-8 jaar oud. Waarschijnlijk kunnen ze al goed fietsen maar zo niet is deze een geweldig makkelijk rijdende fiets om aan hun fietskunde te werken. Voor kinderen die met leren fietsen wat later beginnen maakt de Woom 4 het leerproces zo makkelijk en leuk mogelijk.

 
Woom 5

Woom 5

De Woom 5 is voor kinderen van ongeveer 7-11 jaar oud. De relaxte, rechtop zithouding van de Woom 5 maakt het een ideale stadsfiets. Zijn lichtgewicht, soepel rollende banden en 8 versnellingen zijn ook perfect om langere afstanden te fietsen.

Woom 6

Woom 6

De Woom 6 is voor kinderen van ongeveer 11-14 jaar oud. De relaxte, rechtop zithouding van de Woom 6 maakt het een ideale stadsfiets. Zijn lichtgewicht, soepel rollende banden en 8 versnellingen zijn ook perfect om langere afstanden te fietsen.

 

text


HEADER

TEXT