Het nieuwste van het nieuwste: Antiefdiefstal fietsspray


Het risico dat je fiets gestolen wordt blijft voor veel mensen in de stad nog altijd één van de belangrijkste redenen om niet de fiets te pakken. Het probleem is dat je fiets geld waard is en dat hij daarom altijd interessant is voor dieven. Goede sloten maken het misschien moeilijker om een fiets te stelen, maar niet minder interessant. De dief zal altijd naar manieren zoeken om je slot te kraken.

Dat is wat de Antifietsendiefstalspray van WorkCycles zo uniek maakt: in plaats van je fiets te beschermen tegen kniptangen, betonscharen en slijptollen opent het de aanval op de onderliggende motivatie: verlangen. Nadat je de Antifietsendiefstalspray hebt aangebracht lijkt je fiets zo waardeloos dat je je slot alleen nog nodig hebt om ervoor te zorgen dat hij niet met het vuilnis wordt meegenomen.

Het geheime ingredient van de Antifietsendiefstalspray is een speciaal ontwikkeld electromagnetisch geactiveerd geheugenmetaalpoeder. Dit fantastiche materiaal was aanvankelijk ontwikkeld voor de ruimtevaart om enorme spiegeltelescopen en antennes op te kunnen vouwen in kleine satellieten.

Gebruik van de Antifietsendiefstalspray is gemakkelijk en leuk: spray het gewoon rond over je fiets, wacht een uur totdat het is uitgehard en beuk, buig en trap je fiets in de ideale, ongewenste vorm. Het bijgeleverde instructieboekje bevat een aantal waardevolle tips en voorbeelden. Door op het activeringsknopje te drukken springt de fiets vervolgens weer terug in zijn oorspronkelijke vorm en kleur!

Alleen verkrijgbaar in de kleur rood. Het pakket bevat Antidiefstalspray, handleiding, op zadelpen te bevestigen activeringsknop en een setje oplaadbare batterijen. Gereedschap niet bijgesloten. Werkt op alle metalen en leren onderdelen. Werkt NIET op carbonframes!

Prijzen - Niet beschikbaar

Het nieuwste van het nieuwste: Antiefdiefstal fietsspray


  • Meer info en links zullen hier binnenkort worden toegevoegd
  • We zullen hier links toevoegen naar verdere lectuur
  • Binnenkort vindt u links naar relevante info hier

text


HEADER

TEXT