Onverslijtbare fietstassen


WorkCycles voert een assortiment kleurrijke, waterdichte en onverwoestbare fietstassen van Clarijs. Deze eenvoudige maar zorgvuldig ontworpen tassen van "Bisonyl" (het soort doek dat ook op vrachtwagens wordt gebruikt) zijn handgemaakt in verschillende stijlen en in alle kleuren van de regenboog. Je kunt zelfs je eigen tas ontwerpen! We verkopen ook tassen van Fastrider. Die zijn wat simpeler maar ook heel praktisch.

We hebben de Clarijs fietstassen in twee maten: "XL" (rechts) waar je een hele lading boodschappen in kwijt kunt, en "S" die net groot genoeg is voor een A4 multomap of een platte laptop. Een handige accessoire bij de XL-versie is de bijpassende boodschappentas die er precies in past.

Sinds kort levert Clarijs ook de "Portable Pannier" (geen afbeelding) die je aan je bagagedrager kunt vastklikken. Hij lijkt veel op de tassen op de afbeelding, maar dan enkelvoudig en met een schouderband. Perfect voor naar je werk of voor de boodschappen.

We verkopen drie soorten Fastrider tassen: "Cargo" die qua stijl vergelijkbaar is met de Clarijs tassen maar dan in een envoudiger uitvoering. D e "Canvas" die uitgevoerd is in hoogwaardig zwart katoen, in de maten XL en XXL. En dan zijn er ook nog de "Enormous Newspaper Delivery Bags " met verstevigde zijkanten en van echt supersterk PVC materiaal. De kleur is zwart, het design industrieel en de maat is absoluut enorm, zoiets als XXXXL.

Prijs:  €53
BTW 21%:  €11
Prijs inclusief BTW:  €65

Onverslijtbare fietstassen


  • Meer info en links zullen hier binnenkort worden toegevoegd
  • We zullen hier links toevoegen naar verdere lectuur
  • Binnenkort vindt u links naar relevante info hier

text


HEADER

TEXT