Voorjaarsaanbieding 2019

Denk je aan een transportfiets of bakfiets met elektrische trapondersteuning? In Mei hebben we drie mooie aanbiedingen om je met je beslissing te helpen. Je kunt een nieuwe WorkCycles Fr8 V8 of Kr8 V8 kopen, jouw bestaande fiets om laten bouwen, of je WorkCycles fiets inruilen voor een nieuw “V8” model.


A. Aanbiedingen op Special Edition WorkCycles Fr8 en Kr8 V8 modellen met de soepel rijdende, betrouwbare Pendix motorsysteem.

We hebben de populairste opties samengesteld om twee aantrekkelijke fietsen in mooie, unieke kleuren aan te bieden.

Zie de WorkCycles Fr8 V8 and Kr8 V8 Special Editions hieronder!

B. Pendix E-Bike Ombouw Deal

Ben je al in het bezit van een WorkCycles Fr8, Kr8, Cargobike of andere goede fiets maar je wil elektrische trapondersteuning? Met hetzelfde geavanceerde Pendix motor systeem dat we in nieuwe fietsen monteren kunnen we je bestaande fiets ombouwen.

C. Royal Trade-In

Heb je misschien al een oudere WorkCycles Fr8 of Gr8 die opgeknapt moet worden of wil je liever een andere variant/kleur of ben je gewoon klaar voor dat nieuwe fietsgevoel? In dat geval geven we je een royale inruilprijs voor je fiets naar een Fr8 V8 of Kr8 V8
 (Special Edition of specificatie van eigen keuze).

WorkCycles Fr8 V8 Special Edition

WorkCycles Fr8 V8 Special Edition

De Fr8 V8 is onze über veelzijdige en fantastisch rijdende transportfiets. Neem de hele familie of enorm veel spullen mee, of geniet gewoon van zijn stabiele, solide rijgedrag. De Pendix middenmotor maakt er licht werk van.

 
WorkCycles Kr8 V8 Special Edition

WorkCycles Kr8 V8 Special Edition

De Kr8 V8 is onze 2-wieler e-bakfiets. Dankzij zijn efficiente ergonomie en goed ontwikkelde stuurgeometrie is de Kr8, met of zonder motor, een plezier om te fietsen. De Kr8 is namelijk echt een fiets en geen elektrische scooter met bak en pedalen.

text


HEADER

TEXT