Over WorkCycles

WorkCycles is de bakfiets, transportfiets en handgebouwde stadsfiets specialist, bekend om onze vernieuwing, tijdloze topkwaliteit fietsen en nadruk op service. Wij houden ons bezig op verschillende vlakken:

-Ontwerp en ontwikkeling van WorkCycles fietsen die de mogelijkheden vergroten van hun berijders en dagelijks fietsen zo aantrekkelijk mogen maken. Onze groeiend assortiment van fietsen wordt intern ontwikkeld en geproduceerd door kleine, kwaliteitsgeoriënteerde assemblage partners in Nederland. We streven ernaar de best mogelijke gebruiksfietsen te bieden voor realistische, betaalbare prijzen.

-Groothandel distributie van WorkCycles fietsen via een bescheiden, wereldwijd netwerk van dealers. Wilt je WorkCycles in je fietsenhandel verkopen? Neem je dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

-Bouwen en verschepen van WorkCycles fietsen rechtstreeks naar klanten overal ter wereld. Geen dealer in jouw regio? Geen probleem. Vul AUB de "Aankoopinformatie" in voor de fiets waar je interesse in hebt en we zullen met meer informatie reageren.

-Verkoop en service van professionele fietsen voor bedrijven en organisaties. WorkCycles biedt alles van onverwoestbare bedrijfsfietsen tot speciaal uitgeruste bezorgfietsen. Onder onze klanten zijn talloze kleine en internationale bedrijven en we zijn even zo blij één fiets te bouwen als enkele honderden.

-We hebben een zeer gedegen fietswinkel in Amsterdam, waar je altijd welkom bent voor expert advies, proefritten, onderhoud en reparaties of uiteraard fietsen te kopen. Je vindt er de meeste modellen van de website in de showroom en zult zorgvuldig rondgeleid worden door de vele 'a la carte' opties. WorkCycles' werkplaats staat bekend als DE plek om je bakfiets te laten repareren of aanpassen maar we werken aan fietsen van alle (kwaliteits) makelij.

WorkCycles' filosofie:
De fiets is het perfecte voorbeeld van een prachtig minimalisme dat de wereld ter hand zou moeten nemen om voorwaarts te gaan. Daarom stimuleren wij het dagelijks fietsen onder individuen, families en bedrijven door de meest praktische, mooie en betaalbare fietsen mogelijk aan te bieden gecombineerd met een ongekend hoog niveau van service.

Most_of_the_WorkCycles_Crew_2015-9-1_1
WorkCycles_Kr8_Black_Box_Orange_Rims_18
WorkCycles_Fr8_Uni_7022-2004-5015_5
Praxis-Fr8-trailer-oski_-_Version_2

 

text


HEADER

TEXT