Frog 55


Lichtgewicht, veelzijdige kinderfiets van 6 tot 7 jaar

WorkCycles verkoopt al enkele jaren de uitstekende, lichtgewicht kinderfietsen van Frog. Bot gezegd zijn de meeste kinderfietsen afschuwelijk: niet deugende ergonomie, slechte kwaliteit, nep veringen, lelijke grafics,  en bijna even zwaar als hun kleine berijders. De Frog fietsen daarentegen zijn van hoge kwaliteit, lichtgewicht en komen in mooie kleurstellingen. Onze klanten (zowel kinderen als ouders) zijn erg gelukkig met hun Frogs.

De Frog 55 is de iets grotere variant van Frogs fietsen met 20” wielen, en komt net als de kleinere met 8 versnellingen en handremmen geschikt voor kleine handen. De 55 weegt maar 8,75kg. Frog raadt dit fietsje aan voor 6-7 jarigen maar onze ervaring is dat vele vijfjarigen er al groot genoeg voor zijn.

Zoals andere Frog fietsen is de 55 goed doordacht met eigenschappen zoals smalle cranks en soepel rollende banden. Deze fiets is beschikbaar in rood, oranje, roze, kikkergroen, paars en wit met gekleurde stippen.

De Frog 55 is een sportieve fiets, maar met enkele aanpassingen doet hij het ook goed als stadsfiets. We monteren daarvoor vaak accessoires als spatborden, zijstandaard, verlichting en een ringslot.


  • Geschikt voor kinderen van 6 tot 7 jaar
  • Lichtgewicht fiets met aluminium frame - de fiets weegt slechts 8,75kg
  • Kleine, kind-specifiek remhendels
  • 5 jaar garantie op frame en vork
Prijs:  €339
BTW 21%:  €71
Prijs inclusief BTW:  €410

Frog 55


text


HEADER

TEXT